Voldoet Bizzey aan de GDPR wetgeving?

Kort antwoord: JA

We hebben hard gewerkt om Bizzey klaar te stomen voor de GDPR wetgeving.

Bizzey waardeert uw privacy in uw persoonlijke gegevens en gebruikersinhoud die u uploadt en opslaat op onze website en app.

Om de privacy van onze gebruikers te waarborgen doen we maandelijks updates aan de veiligheid van ons platform en gebruiken we hiervoor enkel industrie kwaliteitsvolle technologieën.

Dit gezegd zijnde doen we ons uiterste best om de wetgeving goed op te volgen en onze gebruikers op de hoogte te stellen van aanpassingen in de wet.

Wil je meer weten over hoe we uw privacy waarborgen dan kun je dit lezen in onze privacy policy.

Did this help answer your question?

thumbs up
thumbs down

Thanks for the feedback! 🙏🏽

Help by drift