Installeer Bizzey voor Android

Download de app via de Play Store.

Hier is wat je allemaal kunt doen met Bizzey in de Play Store

• Facturatie
    • Creëer en verstuur professionele facturen onder de 5 minuten.

• Real time updates met de status van uw facturen.

• Converteer een offerte naar factuur met een druk op de knop.

• Klantenbeheer

• Automatisch detectie gegevens klanten via BTW nummer
    • Indexeer en zoek op al uw klantgegevens.

• Beheer openstaande facturen per klant.

• Leveranciersbeheer

• Automatische detectie gegevens leverancier via BTW nummer.

• Indexeer en zoek op al uw leveranciersgegevens.

• Beheer all uw facturen per leverancier.
  • Projectbeheer

• Project management in één tool.
    • Meet en beheer uw projecten van dag één tot de deadline

• Onkostenbeheer

• Slim en geautomatiseerd onkostenbeheer.

• Automatische herinneringen bij ontbrekende bonnetjes of aankoopfacturen.

• Tijdregistraties

• Eenvoudige tijd tracker met krachtige rapportering.

• Automatisch facturatie van gewerkte uren op uw facturen.

• Rapportering

• Overzichtelijke rapportering van alle geldstromen.

• Automatisch bijgewerkt bij elke factuur die je verzendt, document dat u opslaat of banktransactie die u koppelt.

Did this help answer your question?

thumbs up
thumbs down

Thanks for the feedback! 🙏🏽

Help by drift